Bestyrelsesnyt

  Så er vi på den anden side af sommerferien, og alt er ved at være igang igen, også bestyrelsesarbejdet i KFUM & K.

  Så er vi  på den anden side af sommerferien, og alt er ved at være igang igen, også bestyrelsesarbejdet i KFUM & K. 

  På det første bestyrelsesmøde efter sommerferien, var et af de vigtigste punkter, at få fundet ud af hvad vi skulle gøre med julemarkedet. Gennem de sidste par måneder har vi snakket frem og tilbage om hvad vi skulle gøre, og efter at have vejet for og imod, har vi med stor vemod besluttet at der ikke bliver noget julemarked i år. Grunden er, at vi ikke kan finde ressourcerne til de mange aktiviteter. 

  Anderledes positiv er det, at vi er igang med at undersøge mulighederne for at genoplive unge voksne. Der er en del unge der er kommet hjem fra efterskole de sidste par år, og vi vil invitere alle, der kunne være interesseret til en hygge/informationsaften. Så hvis i kender nogle hører vi gerne fra jer. 

  Der er informationsaften i Varde missionshus den 5 sep. omkring opstilling til menighedsrådsvalget i Varde. 

  Så er der landsmøde på Nyborg Strand den 2­6 okt. Fra Varde sender vi 2 delegerede, men alle der er medlem af KFUM & K er velkomne til at deltage. Hvis man har interesse ,er man velkommen til at henvende sig til bestyrelsen. Så er der igen blever renoveret på vores foreningsbygning. Hen over sommeren er alle tagvinduerne blevet udskiftet. 

  På vegne af bestyrelsen

  Jakob Bredtoft.