Bestyrelsesnyt

  Så er det rigtig blevet efterår og de fleste blade er blæst af træerne. Det indbyder til indendørs sysler og hyggestunder, men trist vi pga. denne corona-tid ikke må samles, så meget som vi kunne ønske. Men vi må holde fast i håbet om, at vi i løbet af den kommende tid kan se frem mod nye og bedre tider.
  Vi har som tidligere haft vores årlige gaveindsamling blandt foreningens medlemmer. I år vil det indsamlede beløb igen gå ubeskåret til ny Blåvandgård. Der er indsamlet kr. 20.450 - vi siger tak for gaven! Hvis du vil give en gave, kan beløbet overføres til konto 7700-0000428763
  Kr. Himmelfartsdag var vi på foreningsudflugt ud i det grønne, som vi plejer. Denne gang gik turen østpå til Vejle og Jelling området. Rigtig dejligt vejr og hyggeligt selvskab, hvor alle corona-reglerne blev overholdt.
  Vi fik gjort rent på KFUK midt i juni både inde og ude. Tak til alle som bidrog til arbejdsfællesskabet denne dag. En hyggelig aften var det også den 23. juni (Skt. Hans aften). Som sædvanligt var der både gåtur, pølser, kaffebord og bål samt båltale. En rigtig dejlig midsommeraften i skønt vejr.
  I første uge af skolernes sommerferie blev distriktsommerlejren afholdt på Blåvandgård i de fine nye lokaler. Her deltog 33 børn og 11 ungledere + div. frivillige. En rigtig dejlig uge med sjove lege både ude og inde, Guds ord og hyggeligt samvær.
  I august startede vores afdelinger op igen efter et forår præget af corona nedlukning. Vi tog til Blåvandgård med de 2 andre ejerkredse Ølgod og Outrup i sidste weekend i august. Det blev en rigtig dejlig weekend i vante omgivelser, og i nye super lækre rammer. Der blev rigtig hygget og snakket på kryds og tværs, så det er helt sikkert noget vi gentager til næste år.
  Vi prøver her i efteråret/vinteren at holde fast i de ”små grupper” i foreningen, men fællesarrangementet som Højskolesang den 19. november er desværre aflyst pga. corona.
  Tak for samværet – pas godt på jer selv og hinanden!
  På bestyrelsens vegne Marianne Kruse