Bestyrelsesnyt

  Det er blevet tidlig forår i år og alting grønnes og spirer frem i lynets hast, men samtidig er vi ramt af corona krisen og hele Danmark har været lukket ned i en periode, men er nu så småt begyndt at lukke op igen. I den forbindelse er der mange rundt om i verden, som har haft sygdom og død tæt ind på livet, eller er ramt på det økonomiske plan. Vi har lige fejret påsken, og er endnu en gang blevet mindet om at Jesus Kristus sejrede over døden. Det giver os håb om, at synd, sygdom og død ikke må få det sidst ord.

  Vi afholdt den 25. februar 2020 generalforsamling og er konstitueret som følger:

  Marianne Kruse – formand
  Anton Christensen – næstformand
  Erik Klausen – kasserer
  Laila Bredtoft – sekretær
  Viggo Iversen – menig medlem

  I skrivende stund er alle aktiviteter lukket ned pga corona virus. Vi har enkelte gange ”mødtes” på skype i mindre grupper for at holde kontakten, men det skal ingen hemmelighed være, at vi glæder os til igen at kunne mødes face to face.

  Men under normale omstændigheder, har vi i vores forening aktiviteter i afdelingerne:
  Mad og debat, bibelgruppen og Kvindelig Voksenarbejde.
  Der henvises til de respektive programmer her på hjemmesiden.

  Igen i år vil vi i juni måned have gaveindsamling i foreningen. I vil i den forbindelse blive kontaktet af en fra bestyrelsen, som vi håber, I vil tage godt imod.
  Igen i år vil pengene gå til Ny Blåvandgård.

  Vi håber, at i takt med at Danmark åbner mere og mere op, så vil vi også i vores lokale forening i KFUM og KFUK vende tilbage til det normale aktivitetsniveau.

  Med denne lille opdatering vil bestyrelsen ønske jer alle et rigtigt godt forår.
  Pas god på jer selv – sammen og hver for sig!

  På bestyrelsens vegne
  Marianne Kruse