Bestyrelsesnyt

  Efter en fantastisk sommer raser blæsten nu udenfor, og efteråret har rigtig fået fat.

  Vi kan allerede nu se tilbage på indtil flere arrangementer, som er blevet afholdt med stor succes her i sensommeren/efteråret.
  Første weekend i september var vi traditionen tro på weekend på Blåvandgård. Her lagde vi ud med at gå en tur til Langli i høj solskin, hvilket var en helt fantastisk oplevelse. En tur for både krop og sjæl. Resten af weekenden nød vi hinandens selskab, delte sommerens oplevelser og var i Ål kirke.

  Så har vi lige afholdt den anden højskolesangaften på KFUK, hvor vi denne gang havde besøg af Lene og Hans Ulrik Bredtoft Gräs. De sang og spillede med og for os, hvilket var en dejlig aften, som man kun kunne blive ”glad i låget” af.

  Hen over sommeren har bestyrelsen igen gennemført en gaveindsamling blandt venner og venner af KFUM og KFUK i Varde. Det var en dejlig oplevelse at komme rundt og vi kan nu gøre status.

  Der er indsamlet 17.250 kr., fordelt på 31 givere/giverpar. TAK for en god gave, som bliver fordelt med 8.500 kr. til Udviklingspuljen, der støtter nye initiativer i KFUM og KFUK på landsplan. Resten bruges til drift af foreningen.

  Hvis du vil give en gave kan det altid nås ved at indbetale på 7700-0000428763

  På foreningsbygningen er der blevet skiftet tagrender på facaden til Storegade, og til foråret vil hele bygningen blive malet udvendig.

  I maj måned trådte en ny persondataforordning i kraft.
  Vi er i bestyrelsen ved, at udarbejde nogle retningslinjer for, hvordan vi som forening omgås disse regler lovmæssigt korrekt.

  På landsplan er der til november Landsmøde på Nyborg Strand, hvor vi fra vores forening sender 2 delegerede afsted.

  Søndag den 16. september fyldte KFUM og KFUK 140 år. Vores jubilæum var samtidig den dag, hvor vi officielt overgik til det opdaterede logo. Selvom vi som organisation har 140 år på bagen, har vi altid været dygtige til at forny os selv og følge med tiden. Lige nu er det vores visuelle udtryk, der fornyes.

   

   

   

  Hovedbestyrelsen besluttede i april 2018, at KFUM og KFUK skulle have en mere nutidig og sammenhængende visuel profil. Den nye visuelle profil med det opdaterede logo gør det muligt, at skabe en langt større sammenhæng i KFUM og KFUK's kommunikationen/brand, samtidig med at der er mulighed for individuelle udtryk.

  Det opdaterede logo har et mere markant fokus på trekanten og vil fungere bedre i grafiske materialer på såvel tryk som online. Logoet kan bruges i en flerfarvet version og i en hvid eller sort version på farvet baggrund.

  KFUM og KFUK i Danmark har indgået et samarbejde med den norske søsterorganisation om brug af den samlede visuelle profil, som i fællesskab med nordmændene løbende vil udvikles til gavn for begge organisationer. Logoet er udviklet af Norges KFUK-KFUM, som allerede har brugt det i to år (siden 2016).

   

  Det var en lille opdatering på, hvad der er sket i Varde KFUM og KFUK.
  Alle ønskes et dejlig efterår – håber vi ses derude…..

  På bestyrelsens vegne
  Marianne Kruse